rostit humit

rostit-humit.jpgEs posa una olla al foc, amb aigua, una pastilla de brou de carn (starlux, knorr, ..) i sal.

Mentrestant, uns trossos de carn magre de porc, tallats a daus i prèviament preparats amb sal, pebre bo i llimona, es fregeixen amb oli d’oliva fins que estan ben dauradets. Tot seguit es posen a l’olla que tenim al foc.

A banda, es fa un sofregit amb ceba, una cabeça d’alls i tomàtiga –tot tallat ben petit, o triturat-. També recoman tirar-hi un raig de vi sec -si no n’hi ha, pot servir brandy-. En estar ben sofregit es posa dins de l’olla, on també s’hi afegeixen unes fulles de llorer, trossos de poma golden, panses i unes cols de Brussel·les, amb un manat de julivert penjant.

Es deixa bullir fins que sigui ben cuit.

A banda, es fregeixen patates, que després es deixaran els darrers cinc minutets dins de l’olla.

I quan és cuit, es serveix calent. Adient per aquest temps d’hivern.

Bon profit!

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en aficions, cuina, sensacions, vivències. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 respostes a rostit humit

  1. Vicenç ha dit:

    En donc fe. Perquè jo ho he provat i en Queralbs és un autèntic especialista en aquest plat.
    Bon profit !! Ben dit !!

  2. caterina ha dit:

    Caram quina fam!!! Són les 13h i no dinaré fins les 16.30h… 😦 hehe M’apunto la recepta. Per cert, al Bodegón a sopar (per lo que em vas dir al comentari que em vares deixar sobre Palma), hi vaig sovint. Aquest divendres mateix hi era! hehe 😉

  3. caterina ha dit:

    Sebastià! Dilluns es presenta a la Misericòrdia el darrer llibre d’en Comes. Com que sé que t’agrada he pensat que igual t’interessaria saber-ho ;D

  4. Carme+Rosanas ha dit:

    Ho haurem de provar, a veure si em surt tant bé com en de Sebastià! Si em surt psaré al meu blog de cuina, em dónes permís?

  5. Queralbs ha dit:

    Vicenç, gràcies per això d’especialista. No te contradiré. Jeje.
    Caterina, ho crec que vas al Bodegón, és mel; i això de la presentació d’en Comes ¿saps l’hora?
    Carme, segur que t’hi surt, bé. I tot el que pos aquí ho podeu emprar per posar on volgueu, naturalment.
    Gràcies pels comentaris, jo darrerament no escric gaire, això és com l’estat d’ànim, va per temporades; però us llegesc.

  6. caterina ha dit:

    No sé l’hora encara. De seguida que sàpiga alguna cosa t’ho faig saber 😉

  7. catalina gari ha dit:

    no se perque, però això me sona a presa de pel!!!

  8. Queralbs ha dit:

    Ara ja veig que sa madona d’es Figueral el que vol és tastar-ho … punyetera!
    Bé, bé, idò ja pots quedar d’acord amb la teva companya de caminades i en faré, au.
    Mmmmmmmmm.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s